Formulari d’inscripció  Per reservar la activitat s’ha de fer el pagament de la meitat del preu de la activitat al numero bancari:

  ES17 3025 0016 12 1400004419

  Per fer efectiva la reserva s’ha d’enviar el resguard de pagament per e-mail. 

  Abans de realitzar qualsevol reserva, contacta’ns per veure si hi ha hagut canvis en el funcionament o en la programació a causa de la situació de Covid.

  En cas d’haver d’anular la activitat per alguna raó (molt mal temps, temes relacionats amb el confinament…), us tornaríem íntegrament la quantitat ingressada. 


  Tota la informació és interna i no és compartida amb cap altre organisme o entitat. La vostra resposta és voluntària (sent obligatori només el vostre nom, cognom, e-mail i mòbil), però ens ajuda molt a elaborar les nostres activitats i a orientar-nos a l’hora d’organitzar els grups i de fer el guiatge.

  El pagament de la activitat la podeu fer per transferència bancària o directament el mateix dia de la activitat a l’arribar al lloc.

  Quan s’apropi la data de la vostra activitat se us enviarà un recordatori i un document amb tota la informació que necessiteu tenir, al correu electrònic que ens marqueu en aquest full d’inscripció.

   

  Agraïm moltíssim la vostra col·laboració.

  Isabel Verdaguer Foz

  Biotop Natura

  NORMATIVA 

  Les persones hauran de prendre’s la temperatura abans de venir a fer l’activitat.

  Qualsevol persona que presenti una temperatura superior a 37,3º o Símptomes respiratoris sobrevinguts no podrà venir a fer l’activitat.

  És d’obligat compliment portar mascareta.

  Queden prohibides les salutacions amb contacte físic. 

  Caldrà mantenir la distància de seguretat que s’indiqui en cada moment. 

  ABANS 

  Cal conèixer l’especificat en el punt anterior (normativa), estar d’acord, ser-ne conscient i signar la declaració de conformitat abans de començar l’activitat. En cas de tenir qualsevol símptoma compatible amb la Covid 19: febre (>37,3 °C), tos, dificultat per a respirar, cansament o malestar general; cal notificar-ho a l’organització i cancel·lar temporalment la participació en l’activitat. 

  INICI DE L’ACTIVITAT 

  Cal seguir en tot moment les indicacions del guia / responsable de l’activitat. Mentre esperes que comenci l’activitat, cal dur la mascareta posada i mantenir la distància de seguretat de 2 m entre usuaris. 

  DURANT L’ACTIVITAT 

  Durant la fase inicial: Benvinguda, introducció i explicacions prèvies, escalfament,… que es desenvolupin en el punt de trobada, sempre caldrà dur la mascareta posada i mantenir la distància de seguretat de 2 m entre usuaris. Durant la part principal de l’activitat, fora del punt de trobada (és a dir, en ruta), haurem de mantenir una distància de 4 m amb el company del davant i de 2 amb el del costat sempre que sigui possible. Quan estiguem en ruta i la zona per on circulem estigui lliure d’altres persones o l’exigència física sigui més elevada, ens podrem treure la mascareta per facilitar la respiració. Tanmateix, si durant l’activitat coincidim en un punt de pas amb altres persones alienes a la nostra activitat i no podem mantenir la distància de seguretat, caldrà durant aquell impàs posar-nos la mascareta. Durant l’activitat no es pot compartir bastons, menjar, aigua… amb els altres usuaris. Cadascú ha de ser responsable de les seves pertinences. 

  EN ACABAR L’ACTIVITAT 

  Quan tornem al punt final de l’activitat ens haurem de tornar a posar la mascareta i mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre usuaris. Mentre fem la cloenda i ens acomiadem, caldrà dur la mascareta posada. Finalitzada l’activitat, cadascú recull el seu propi material i s’acomiada evitant el contacte físic.

  Facebook
  Instagram