Formulari d’inscripció  ATENCIÓ!

  Degut a la situació actual per poder inscriure's a cualsevol activitat s'ha d'emplenar el següent formulari de Covid-19. AVÍS! Si no s'omple el formulari, la inscripció no es durà a terme.


  PAGAMENT DE LA INSCRIPCIÓ


  Per reservar l'activitat (a excepció de quan l'activitat es compri per mig d'Eventbrite) s’ha de fer el pagament del preu de la activitat al numero bancari:

  ES17 3025 0016 12 1400004419

  Per fer efectiva la reserva s’ha d’enviar el resguard de pagament per e-mail. 
  Abans de realitzar qualsevol reserva, contacta'ns per veure si hi ha hagut canvis en el funcionament o en la programació a causa de la situació de Covid.
  En cas d’haver d’anular la activitat per alguna raó (molt mal temps, temes relacionats amb el confinament...), us tornaríem íntegrament la quantitat ingressada. 

  Tota la informació és interna i no és compartida amb cap altre organisme o entitat. La vostra resposta és voluntària (sent obligatori només el vostre nom, cognom, e-mail i mòbil), però ens ajuda molt a elaborar les nostres activitats i a orientar-nos a l'hora d'organitzar els grups i de fer el guiatge.
  El pagament de la activitat la podeu fer per transferència bancària o directament el mateix dia de la activitat a l’arribar al lloc.
  Quan s'apropi la data de la vostra activitat se us enviarà un recordatori i un document amb tota la informació que necessiteu tenir, al correu electrònic que ens marqueu en aquest full d'inscripció.


  Agraïm moltíssim la vostra col·laboració.
  Isabel Verdaguer Foz
  Biotop Natura
  Facebook
  Instagram