ZHINENG QIGONG


Zhineng Qigong o "energia intel·ligent", és la traducció aproximada dels caràcters zhi que significa intel·ligència i neng capacitat.

Aquest sistema de qigong conserva la salut i prevé malalties degeneratives. A més com el seu nom indica, desenvolupa la intel·ligència i afina les facultats mentals del practicant.

El mètode zhineng qigong es caracteritza en el seu primer nivell de pràctica per connectar l'energia del cos intern del practicant amb l'energia del món exterior. Amb això aconsegueix formar una totalitat integrada i coherent: home i natura, interior i exterior. La inducció de la ment al costat de l'execució d'una sèrie de moviments molt simples, allibera qi intern cap a l'exterior. Es genera una absorció de qi extern que flueix cap a l'interior i impregna meridians i òrgans interns.

Aquesta pràctica va ser creada pel Dr. Pang Ming a Xna

 Qigong és un mètode que sintetitza pràctiques taoistes, budistes i confucionistes amb fonaments de medicina occidental i tradicional xinesa. S'estima que actualment aquest sistema de qigong és practicat per més de 10 milions de persones a tot el món.

El Dr Pang Ming que va practicar des de la infantesa arts marcials amb diferents mestres. Es va llicenciar en medicina convencional per la universitat de Beijing en 1958. Posteriorment va continuar la seva formació en medicina tradicional xinesa. És autor de 9 llibres en què explica les teories de el camp energètic, de la unitat de consciència i de la totalitat Hunyuan.

També va ser el fundador del Centre de Recuperació i Entrenament de Zhineng Qigong de Huaxia, ciutat situada a l'est de Beijing. El centre va ser anomenat "Hospital sense Medicaments" atès que els pacients eren estudiants i només entrenaven durant 24 dies el mètode Zhineng Qigong. Més de 300.00 persones amb diverses patologies van practicar aquesta teràpia qigong i van obtenir uns resultats sorprenents.


Persona encarregada del Zhineng Qigong a la Natura: Emmett Coriat

Professional dins del món de la salut i de les finances va decidir fer un canvi professional i personal i anar cap al món de la Natura i les teràpies alternatives. Es va formar com a Guia de bany de bosc amb la ANFT (Associació de Natura i de Terapia Forestal) i com a monitor de Qigong en la especialitat de Zhineng, més enfocat al món de la salut.

Facebook
Instagram