Qui ho pot fer?

BANY DE BOSC


El Bany de Bosc és apte i està recomanat per a totes les persones: adults, nens, gent gran i altres col·lectius que requereixin una atenció especial. El Bany de Bosc s’adapta a cada col·lectiu en particular.
Actualment també fem banys de bosc per a famílies, potenciant en aquest cas els vincles entre els membres de la família, entre avis i nets, pares i fills, entre germans, creant ponts entre diferents generacions que en la vida actual no tenen espai de retrobament.
També obrim la possibilitat de fer grups amb persones que vulguin fer un bany de bosc portant la seva mascota, i poder crear amb aquesta un vincle especial. Aquesta activitat només es farà per comanda per a grups ja formats, i les persones es faran responsables de la seva mascota durant el bany de bosc.


BANY DE BOSC


També serveix com a eina d’empresa per a la millora del benestar dels seus treballadors. Es crea un nou entorn, fora de la seva rutina laboral, on s’afavoreix el treball en equip, a l’hora que un espai íntim per a cada un dels treballadors. La Natura es converteix en el seu aliat i en una molt bona eina d’unió del grup.
El bany de bosc treballa tots els sentits i això la converteix en una molt bona eina per a treballar amb aquells col·lectius que vulguin explorar nous escenaris sense per això necessitar la vista, com son els invidents.
Hi ha altres persones o col·lectius específics (Fibromiàlgia, hipersensibilitat múltiple, discapacitat psíquica, problemes de mobilitat que hagin d'anar amb cadira de rodes...) que també poden gaudir d’un bany de bosc i dels seus beneficis. En aquest cas es demana contactar prèviament amb nosaltres per a poder estudiar cada cas en concret i poder informar a les persones davant de qualsevol dubte.


Facebook
Instagram