Propers Esdeveniments

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

Dia internacional de l’Arbre

març 21 @ 11:00 am - 12:30 pm

El 21 de març és el dia internacional de l’arbre i volem honorar als nostres incondicionals amics els arbres organitzant un esdeveniment sobre l’arbre.

Durarà 2,5 h, en el que parlarem sobre que és l’arbre, la seva forma, la seva reproducció, el que senten i es diuen, i sobre la seva intel·ligència.

També avaluarem tot el que ens donen i com ens fan possible la vida, especialment en espais i moments difícils de viure.

Després de veure que és realment un arbre i entendre la seva dimensió i tot el que ens proporcionen, entrarem a parlar de la situació de l’arbre i de la necessitat que tenim de canviar certs hàbits i formes de viure.

Mostrarem diferents iniciatives que hi ha al món per intentar donar a l’arbre un estatus legal que garanteixi una vida digna als arbres, per parlar desprès de la nostra campanya dels Drets dels Arbres.

No volem que sigui un esdeveniment unidireccional, en la que només participem nosaltres donant només informació i dades, sinó que el que volem és que vosaltres també hi participeu i podem entre tots fer una petita comunitat de persones interessades pels arbres, i en la que tots aprenguem els uns dels altres.

També incorporarem una part vivencial amb propostes que us farem per conduir-vos en la connexió amb els arbres.

Es faran dos esdeveniments, en horaris diferents, per poder arribar al màxim de persones, fent al matí un en castellà, i a la tarda, un en anglès.

Mati en castellà: 11:00 h-13:30 h

Tarda en anglès: 15:30 h-18:00 h

Per assistir a aquest esdeveniment heu de triar un arbre i escoltar i fer l’activitat amb ell. Sereu companys de classe o poder de vida. Dependrà només de vosaltres fins a on voleu caminar plegats.

Us animeu a aprendre amb els arbres i a sentir-los?

Aquesta activitat necessita de reserva prèvia, escrivint a info@biotopnatura.com, moment en el qual us donarem l’enllaç pel zoom.

El preu de l’entrada ho deixem en les vostres mans i les vostres possibilitats, fent una donació a través de la nostra conta de PayPal, sabent que tot serà per la Campanya dels Drets dels Arbres, de Biotopnatura.

Conta de PayPal per fer les donacions:

https://paypal.me/Biotopnatura?locale.x=es_ES

Organitzador

Biotop natura
Facebook
Instagram