Propers Esdeveniments

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Bany de bosc per sortir de la cova i reconnectar

21 juny, 2020 @ 8:45 am

€30
Estem passant una època que passarà a la història. Una època de molts canvis socials, econòmics, laborals, de salut …
El coronavirus i el seu corresponent confinament ens ha obert els ulls i ens ha sacsejat. Ens ha fet veure el vulnerables que podem ser. Ens ha fet sortir d’aquesta bombolla egocèntrica. Ens ha fet veure que no som els únics. Ara per primera vegada en la història la natura ens ha enviat un missatge clar. O anem junts o arribem al colabse. I junts és junts. Junts entre humans, i amb la resta de món no humà. És hora de veure que els nostres actes tenen conseqüències i que la nostra forma de vida actual té límits.
El missatge és clar, o parem i ens escoltem i escoltem, o la màquina sofisticada en què vivim s’esgota.
Aquest tancament a què hem estat tots reclamats, i durant el qual hem anat deixant a persones estimades, és imprescindible que ens serveixi per a alguna cosa. És la nostra elecció. Volem començar a sortir tornant a fer exactament el mateix que fèiem abans, o volem començar a caminar d’una forma més conscient i amb una actitud diferent? Poden ser petites coses o grans coses. Cadascú segons les seves possibilitats, voluntats i desitjos. No hi ha una manera correcta de fer-ho. Això és nou per a tots, però junts podem començar a fer millor les coses. L’important es no caure de nou i sense pensar en el tren desenfrenat de fer  no pendar, i encara menys sentir. Abans de caminar respirem… i sentim.
Des Biotopnatura convidem a que cada un de nosaltres prengui consciència d’aquest moment. De què hem arribat fins aquí i que podem fer cada un de nosaltres des de les nostres humils posicions.
Nosaltres vam començar a caminar fent un bany de bosc el 21 de juny a què us convidem a participar-hi.
Sabeu que des de ja fa uns anys hem apostat pels banys de bosc com a principal eina de conservació i salut. Creiem en la connexió com sanació. Creiem que els veritables canvis vénen moguts per les emocions i en un bany de bosc es mouen moltes coses. Nosaltres només us acompanyem, després la natura fa la resta.
Us animeu a venir a fer un bany de bosc a Espinelves l’21dejunio?
Si voleu més informació o fer la reserva ens escriviu a: info@biotopnatura.com
———————————————————————————————————————–
Estamos pasando una época que pasará a la historia. Una época de muchos cambios sociales, económicos, laborales, de salud…
El coronavirus y su correspondiente confinamiento nos ha abierto los ojos y nos ha sacudido. Nos ha hecho ver lo vulnerables que podemos ser. Nos ha hecho salir de esa burbuja egocéntrica. Nos ha hecho ver que no somos los únicos. Ahora por primera vez en la historia la naturaleza nos ha enviado un mensaje claro. O vamos juntos o nos estrellamos. Y juntos es juntos. Juntos entre humanos, y con el resto de mundo no humano. Es hora de ver que nuestros actos tienen consecuencias y de que nuestra forma de vida actual tiene límites.
El mensaje es claro, o paramos y nos escuchamos y escuchamos, o la máquina sofisticada en la que vivimos se agota.
Este encierro al que hemos sido todos avocados, y durante el cual hemos ido dejando a personas queridas, es imprescindible que nos sirva para algo. Es nuestra elección. ¿Queremos empezar a salir volviendo a hacer exactamente lo mismo que hacíamos antes, o queremos empezar a caminar de una forma más consciente y con una actitud diferente? Pueden ser pequeñas cosas o grandes cosas. Cada uno según sus posibilidades, voluntades y deseos. No hay una forma correcta de hacerlo. Esto es nuevo para todos, pero juntos podemos empezar a hacer mejor las cosas.
Desde Biotopnatura invitamos a que cada uno de nosotros tome consciencia de este momento. De porqué hemos llegado hasta aquí y de que podemos hacer cada uno de nosotros desde nuestras humildes posiciones.
Lo importante es no caer de nuevo y sin pensar en el tren desenfrenado del hacer, no pensar, y aun menos sentir. Antes de caminar respiremos profundamente y… sintamos.
Nosotros empezamos a caminar haciendo un baño de bosque el 21 de junio al que os invitamos a participar.
Sabéis que desde ya hace unos años hemos apostado por los baños de bosque como principal herramienta de conservación y salud. Creemos en la conexión como sanación. Creemos que los verdaderos cambios vienen movidos por las emociones y en un baño de bosque se mueven muchas cosas. Nosotros solo os acompañamos, luego la naturaleza hace el resto.
¿Os animáis a venir a hacer un baño de bosque a Espinelves el 21dejunio?
Si queréis más información o hacer la reserva nos escribís a: info@biotopnatura.com

Recinte

Arboretum Masjoan
Espinelves, Girona + Mapa de Google
Facebook
Instagram