ECSTATIC DANCE NATURA

Deixar expressar el cos

L’Ecstàtic Dance és un espai on podem deixar expressar el cos amb el ritme de la música. Amb les úniques consignes d’anar descalç, per potenciar l'arrelament, i no parlar durant la sessió.
Deixem que el nostre cos senti la musica, i que l’expressió i el moviment siguin els protagonistes.
A traves la música i el moviment, el cos viatja per l'espai i les emocions, expressant-se lliurement sense cap mena de judici, ni objectiu i amb l’únic propòsit d’alliberar tensions, emocions i pensaments .
Després d’un petit escalfament deixem que el cos s’expressi amb el moviment lliure i creatiu, donant espai a un viatge individual i col·lectiu.
Amb l’expressió del moviment lliure i conscient, el cos passa a expressar allò que necessita, connectant amb l’essència del nostre Ésser.
Així podrem retornar a l’energia natural amb l’unitat del cos, del sentiment i l’esperit, i amb la sensació d’un alliberament emocional i corporal.


Persona encarregada de l’Estàtic Dance: David Asencio.

Terapeuta Gestalt format a l’Escola Gestalt de Girona, Certificat en massatge metamòrfic (Mètode Violette Prod’hom), Postgrau sobre Intervenció i anàlisis grupal a l’escola Gestalt de Barcelona, Bioenergètica metafísica amb Júlia López (FEMA).

Actualment en formació: Grau superior d'Integració Social.

L'Ecstàtic Dance ens permet connectar amb el nostre moviment natural.
Facebook
Instagram