ART I NATURA


Entenem l'art com una eina molt potent d'expansió i d'autoconeixement. Com diu Victor Frankl, crear i vivenciar són dues formes de trobar el sentit de la vida, i nosaltres afegim l'element Natura.

Ajuntant Art i Natura en una vivència donem un espai per poder crear-nos a nosaltres mateixos.

Un equip de diferents persones dins del món de l'art, que va des del la ilustració científica, l'art amb elements naturals i el dibuix i la escultura espontànea, elaboren diferents tallers i activitats que ens permeten treballar diferents aspectes.

Us presentem al nostre equip:


Ilustradora cientifica: Blanca Mati Ahumada

Va estudiar Història de l'Art a la Universitat de Barcelona i és naturalista de vocació. Es va formar com il·lustradora a l'Escola de la Dona i es va especialitzar en il·lustració científica a través de diversos cursos a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de València. Actualment segueix formant-se com a pintora.

Realitza il·lustracions per a diferents publicacions d'àmbit estatal i internacional: llibres científics i divulgatius a Espanya, Costa Rica, Brasil o Nicaragua entre d'altres, així com cartells per a parcs naturals i reserves de fauna.

En l'àmbit docent és coordinadora del Postgrau d'il·lustració científica de la Universitat de Girona i la Fundació d'Estudis superiors d'Olot i Professora de l'Màster d'Primatologia de la Fundació Mona i la Universitat de Girona. Per sobretot, és una apassionada dels animals, del camp i de la natura, i això ho transmet en cada pinzellada. .

 
Art creatiu : Raquel Toison

Des de ben petita ha estimat la natura. Una Natura que considera sabia i generosa, bella i acollidora. Passeja en ella, escolta els seus sons, reb la seva energia i li ajuda a despertar els seus sentits.

Treballa a l'ajuntament de Barcelona, al departament de Parcs i Jardins, i actualment està estudiant Belles Arts a la UB. S'està especialitzant en l'Art i la Natura, incorporant elements vegetals a les seves obres. Utilitza la Natura per la seva bellesa i pels seus valors. destacant la seva resiliència o superació, ajudant a utilitzar l'art i la Natura com a eina terapeutica.

Facebook
Instagram